Slaatje met Spekreepjes
en frambozen


Ingrediënten
140 g Spekreepjes
100 g gemengde sla
scheutje olijfolie
½ slp maïsolie
½ slp frambozenazijn
peper
zout
6 st frambozen
25 g Griekse yoghurt
20 g pistachenootjes
enkele posteleinblaadjes
Bereiding
Bak de Spekreepjes kort aan in een scheutje olijfolie. Vermeng de maïsolie, frambozenazijn, paar draaien van de pepermolen en een snuifje zout.
Vermeng de vinaigrette samen met de sla en leg deze op het bord. Leg de Spekreepjes op de gemengde sla. Schik de frambozen rond de sla. Vermeng de Griekse yoghurt met peper en zout, spuit deze op het bord. Hak de pistachenootjes en strooi deze op het bord. Werk af met een paar blaadjes postelein. (deze kan je vervangen door andere groene kruiden)
Vermeng de vinaigrette samen met de sla en leg deze op het bord. Leg de Spekreepjes op de gemengde sla. Schik de frambozen rond de sla. Vermeng de Griekse yoghurt met peper en zout, spuit deze op het bord. Hak de pistachenootjes en strooi deze op het bord. Werk af met een paar blaadjes postelein. (deze kan je vervangen door andere groene kruiden)