klokje groen 20 min
aantal personen groen 2 pers

Opgevulde portobello met tomaat, Dindesse spekreepjes, pijnboompitten en mozzarella

Ingrediënten

140 g Dindesse Spekreepjes

2 portobello’s

120 g kerstomaatjes

1 sjalot

Scheutje olijfolie

30 g pijnboompitten

1 bol buffelmozzarella

Enkele takjes platte peterselie

Peper & zout

Bereiding

klokje groen
20 min
aantal personen groen
2 pers
Bak de portobello aan 1 kant en wat olijfolie en kruid deze met peper en zout. Snij de kerstomaatjes in 2 en versnipper de sjalot. Bak de Dindesse Spekreepjes in wat olijfolie en voeg er de sjalot en de tomaatjes aan toe. Bak deze kort mee. Voeg er nu de pijnboompitten aan toe en vul de portobello’s op. Verdeel de buffelmozzarella over de 2 portobello’ s en bak de deze af in een oven van 180°C gedurende +/- 10 minuten. Werk af met wat platte peterselie. Serveer hier eventueel een slaatje bij.

MEER LEKKERS ONTVANGEN?

Wil je maandelijks recepten en leuke gezondheidstips ontvangen? Schrijf je nu in.

Zin in meer lekkers?

Wil je maandelijks recepten en leuke gezondheidstips ontvangen? Schrijf je nu in.