Omelet met Dindesse Ontbijtspek, courgette, ui, oregano en chili
Ingrediënten
70 g Dindesse Ontbijtspek
6 eieren
1 courgette
1 rode ui
Gedroogde oregano
Enkele takjes verse oregano
½ chili
20 g pijnboompitten
Scheutje olijfolie
Peper en zout
Bereiding
Breek de eieren in een kom en voeg er een snuifje peper en zout aan toe. Klop de eieren los en voeg er wat gedroogde oregano aan toe. Snij de courgette en de rode ui in blokjes. Bak de courgette en de ui aan in een scheutje olijfolie. Hou deze apart. Leg nu het Dindesse Ontbijtspek in de pan. Voeg er nu de eieren en de groentjes aan toe. Zet de pan op een klein vuurtje en laat de omelet rustig verder garen.
Rooster de pijnboompitten kort in een de oven tot deze mooi licht bruin zijn. Snij de chili in ringen en pluk enkele takjes oregano. Draai de omelet om in een bord en werk af met de pijnboompitten, rest van de groentjes, verse oregano en de chili.
Rooster de pijnboompitten kort in een de oven tot deze mooi licht bruin zijn. Snij de chili in ringen en pluk enkele takjes oregano. Draai de omelet om in een bord en werk af met de pijnboompitten, rest van de groentjes, verse oregano en de chili.