Dindesse ontbijtspek met toast en ei



Ingrediënten
100g Dindesse ontbijtspek
2 dikke sneden brood naar keuze
2 eieren
100g trostomaatjes
Provençaalse kruiden
Olijfolie
Klontje boter
Micro sla
Peper & zout
Bereiding
Leg de sneden brood tussen de grill en bak tot mooie goudbruine toasten. Smeer de ovenplaat in met wat olijfolie en leg er het Dindesse ontbijtspek op. Bak deze kort onder de grill in de oven.
Leg de trostomaatjes op een ovenplaat en kruid ze met peper, zout en Provençaalse kruiden.
Bak deze samen met het Dindesse ontbijtspek. Bak spiegeleitjes in een klontje boter en kruid met peper en zout.
Snij de toasten in soldaten en schik alles mooi op het bord. Werk af met enkele blaadjes micro sla.
Leg de trostomaatjes op een ovenplaat en kruid ze met peper, zout en Provençaalse kruiden.
Bak deze samen met het Dindesse ontbijtspek. Bak spiegeleitjes in een klontje boter en kruid met peper en zout.
Snij de toasten in soldaten en schik alles mooi op het bord. Werk af met enkele blaadjes micro sla.