klokje groen 35 min
aantal personen groen 2 pers

Aardappelsalade met Dindesse spekreepjes, augurk, ingelegde rode paprika, mosterd vinaigrette en dille

Ingredi├źnten

70 g Dindesse Spekreepjes

250 g krielaardappelen

Scheutje olijfolie

50 g augurk

100 g ingelegde paprika

20 g mosterd

5 cl maïsolie

Scheutje azijn

Enkele takjes verse dille

Peper en zout

Bereiding

klokje groen
35 min
aantal personen groen
2 pers
Spoel de krielaardappelen en snij deze in 2. Kook de krielaardappelen in gezouten water gedurende +/- 15 minuten. Giet af en laat deze afkoelen. Bak de Dindesse spekreepjes in een scheutje olijfolie krokant aan. Snij de augurken in plakjes en snij de ingelegde paprika in reepjes. Vermeng de olie met mosterd straalsgewijs en voeg er een scheutje azijn aan toe. Kruid de vinaigrette af met peper en zout. Snij de dille fijn. Vermeng de nu de aardappelen, de Dindesse spekreepjes, de augurken, de paprika, de vinaigrette en de dille samen en giet deze uit op een serveerschotel.

MEER LEKKERS ONTVANGEN?

Wil je maandelijks recepten en leuke gezondheidstips ontvangen? Schrijf je nu in.

Zin in meer lekkers?

Wil je maandelijks recepten en leuke gezondheidstips ontvangen? Schrijf je nu in.