Aardappelsalade met Dindesse spekreepjes, augurk, ingelegde rode paprika, mosterd vinaigrette en dille
Ingrediënten
70 g Dindesse Spekreepjes
250 g krielaardappelen
Scheutje olijfolie
50 g augurk
100 g ingelegde paprika
20 g mosterd
5 cl maïsolie
Scheutje azijn
Enkele takjes verse dille
Peper en zout
Bereiding
Spoel de krielaardappelen en snij deze in 2. Kook de krielaardappelen in gezouten water gedurende +/- 15 minuten. Giet af en laat deze afkoelen. Bak de Dindesse spekreepjes in een scheutje olijfolie krokant aan. Snij de augurken in plakjes en snij de ingelegde paprika in reepjes. Vermeng de olie met mosterd straalsgewijs en voeg er een scheutje azijn aan toe. Kruid de vinaigrette af met peper en zout. Snij de dille fijn. Vermeng de nu de aardappelen, de Dindesse spekreepjes, de augurken, de paprika, de vinaigrette en de dille samen en giet deze uit op een serveerschotel.