3 lekkere tips voor de feestdagen
Heb je de voorbereiding van je feestmenu te lang uitgesteld? Geen nood! Met deze 3 recepten is je feesttafel in geen tijd gevuld. Ontdek de gerechten en geniet met volle teugen van de feestdagen.
1. Champignon met duxelle, parmezaanse kaas en Dindesse ontbijtspek
De champignon met duxelle, kaas en ontbijtspek is het perfecte aperitiefhapje: je heb er niet veel ingrediënten voor nodig, in een kwartiertje is het klaar en je gasten zullen zeker verrast zijn! Je hoeft geen sterrenchef te zijn om gastronomische hapjes op de tafel te toveren 😉

2. Pompoensoep met geroosterde hazelnoten en Dindesse spekreepjes
Na het aperitief, kan je je gasten verwennen met een lekker kommetje pompoensoep. De geroosterde hazelnoten en Dindesse spekreepjes maken van een simpel soepje een topper op de feesttafel. Dit recept kan je ook perfect op voorhand maken, zodat je tijdens het feest gezellig mee aan tafel kan zitten en niet achter je fornuis hoeft te staan.

3. Opgevulde aardappelen met zure room, bieslook en Dindesse spekreepjes
Nog op zoek naar een manier om jouw feestmenu een speciale touch te geven? Dan zijn opgevulde aardappelen zeker een goed idee. Ook dit recept is helemaal niet moeilijk en neemt niet veel tijd in beslag.
