3 lekkere tips voor de feestdagen

Heb je de voorbereiding van je feestmenu te lang uitgesteld? Geen nood! Met deze 3 recepten is je feesttafel in geen tijd gevuld. Ontdek de gerechten en geniet met volle teugen van de feestdagen.

1. Champignon met duxelle, parmezaanse kaas en Dindesse ontbijtspek

 

De champignon met duxelle, kaas en ontbijtspek is het perfecte aperitiefhapje: je heb er niet veel ingrediënten voor nodig, in een kwartiertje is het klaar en je gasten zullen zeker verrast zijn! Je hoeft geen sterrenchef te zijn om gastronomische hapjes op de tafel te toveren 😉

> Zo maak je het.

OPGEVULDE-CHAMPION-DUXELLE-PARMEZAN-KALKOENSPEK

2. Pompoensoep met geroosterde hazelnoten en Dindesse spekreepjes

 

Na het aperitief, kan je je gasten verwennen met een lekker kommetje pompoensoep. De geroosterde hazelnoten en Dindesse spekreepjes maken van een simpel soepje een topper op de feesttafel. Dit recept kan je ook perfect op voorhand maken, zodat je tijdens het feest gezellig mee aan tafel kan zitten en niet achter je fornuis hoeft te staan.

> Zo maak je het.

Pompoensoep Dindesse Spekreepjes

3. Opgevulde aardappelen met zure room, bieslook en Dindesse spekreepjes

 

Nog op zoek naar een manier om jouw feestmenu een speciale touch te geven? Dan zijn opgevulde aardappelen zeker een goed idee. Ook dit recept is helemaal niet moeilijk en neemt niet veel tijd in beslag.

> Zo maak je het.

Opgevulde aardappel met Dindesse Spekreepjes

Dindesse wenst je spetterende feesten en een fantastisch 2018!

MEER LEKKERS ONTVANGEN?

Wil je maandelijks recepten en leuke gezondheidstips ontvangen? Schrijf je nu in.

framboos
spekje
spekje 2

Onze
recepten

inspiratie verlenging pijltje pijltje

Zin in meer lekkers?

Wil je maandelijks recepten en leuke gezondheidstips ontvangen? Schrijf je nu in.