3 lekkere bijgerechtjes voor de barbecue

Wil jij bij je barbecue eens iets anders serveren dan sla en tomaat? Wij maken het voor jou heel simpel, want met deze drie recepten worden jouw barbecuebijgerechtjes echte toppers. Ontdek de recepten en tover de zomer op je bord!

1. Gevulde zoete aardappel met uiencompote en Dindesse spekreepjes

 

gevulde-zoete-aardappel-dindesse-spekreepjes

Met dit receptje maak je van je aardappelpapillot een culinair hoogstandje. Het zoete van de aardappel is een perfecte match met de zoute smaak van de Dindesse spekreepjes. Je kan dit bijgerecht op voorhand klaarmaken en later opwarmen in een papillot op de barbecue. Zo hoef je niet in de keuken te staan terwijl je gasten buiten zitten.

> Zo maak je het

2. Aardappelsalade met Dindesse spekreepjes, augurk, ingelegde rode paprika, mosterd vinaigrette en dille

aardappelsalade-krielpatatjes-spekreepjes

Wil je naast de warme zoete aardappel ook nog een koud aardappelgerechtje? De aardappelsalade met Dindesse spekreepjes zorgt voor een frisse afwisseling. Je combineert aardappelen met groentjes, plus een subtiele touch van Dindesse spekreepjes. Zo heb je bijna een volledige maaltijd klaar in één bijgerechtje. Ook dit receptje kan je op voorhand bereiden. Da’s alweer genieten aan tafel zonder zorgen!

> Zo maak je het 

3. Slaatje met Dindesse spekreepjes en frambozen

slaatje-spekreepjes-frambozen

Ons laatste gerechtje is er eentje zonder aardappelen. Het bewijst dat je met weinig ingrediënten een bom van smaak kan creëren. Gebruik dit slaatje met Dindesse spekreepjes en frambozen als vervanger van je slamengeling en iedereen is gelukkig.

 

Zo maak je het

MEER LEKKERS ONTVANGEN?

Wil je maandelijks recepten en leuke gezondheidstips ontvangen? Schrijf je nu in.

framboos
spekje
spekje 2

Onze
recepten

inspiratie verlenging pijltje pijltje

Zin in meer lekkers?

Wil je maandelijks recepten en leuke gezondheidstips ontvangen? Schrijf je nu in.